iFamily biedt

Positieve verandering middels training en coaching met goed onderbouwde programma’s.

1:1 Coaching

Ontdek jouw volledige potentieel met persoonlijke 1-op-1 coaching bij iFamily.

Samen gaan we dieper in op jouw specifieke uitdagingen en doelen. Of het nu gaat om het overwinnen van obstakels, het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden of het vinden van balans en voldoening, ik sta klaar om jou te begeleiden op jouw unieke reis naar groei en welzijn.

Corporate coaching

Ontgrendel het potentieel van jouw team met corporate coaching.

Bij iFamily bied ik op maat gemaakte coaching programma’s aan die zijn ontworpen om de prestaties en samenwerking binnen jouw organisatie te verbeteren. Samen streven we naar groei, effectiviteit en succes.

Teamtraining

Breng het team in beweging en werk samen aan duurzame postitieve verandering.

Leer effectieve technieken om stress te verminderen, veerkracht op te bouwen en innerlijke balans te herstellen. Of werk aan doelen op het gebied van communicatie en het werken aan positieve effectieve interactiepatronen. Neem contact op voor het op maat gemaakte aanbod van iFamily.———————————————— Lees verder over inhoud en mogelijkheden ————————————————–

Ontdek de kracht van Running therapie

Voor mentale veerkracht, een hechter en meer ontspannen team waar ruimte is voor verbinding en communicatie.

Bij iFamily bied ik op maat gemaakte running sessies aan. Door samen te rennen in de frisse lucht kunnen we stress loslaten, mentale helderheid vinden en de banden binnen het team versterken.

Als ervaren trainer begeleid ik de sessies en bied ik ondersteuning om individuele doelen te bereiken en een gezamenlijke focus te creëren.

Assertiviteit en communicatietraining

Bij iFamily bieden we op maat gemaakte trainingen aan die gericht zijn op het creëren van een positieve groepsdynamiek en het bevorderen van een veilig, effectief en prettig werkklimaat.

Onze trainingen zijn ontworpen om medewerkers te voorzien van de nodige tools en vaardigheden om respectvol met elkaar om te gaan, conflicten constructief op te lossen en stress effectief te hanteren.

Middels het Rots en Water progamma leren deelnemers om stevig in hun schoenen te staan en met zelfvertrouwen in interactie te treden met collega’s.

Hartcoherentie training (Heartmath)

Ervaar de kracht van hartcoherentie training volgens de beproefde Heartmath methodiek, waarbij stress wordt verminderd en mentale veerkracht wordt vergroot.

Bij iFamily bied ik zowel groeps- als individuele sessies aan, gericht op het cultiveren van een positieve mindset en het aanleren van effectieve ademhalingstechnieken.

Door middel van wetenschappelijk onderbouwde methoden leer ik je hoe je je hartslagvariabiliteit kunt optimaliseren en zo je stressniveau kunt verlagen.

Coaching (Schematherapie)

Schematherapie is een effectieve benadering om diepgewortelde patronen en overtuigingen te doorbreken die zowel op het werk als in het dagelijks leven kunnen belemmeren.

Voel je je snel ‘getriggerd’ door een bepaalde situatie, wil je de communicatie in het team verbeteren en bestaande interactiepatronen beter begrijpen, dan is het praten over schema’s heel nuttig.

Of je nu een bedrijf bent dat het welzijn van je werknemers wil verbeteren of een individu dat op zoek is naar persoonlijke groei, bij iFamily bieden we ondersteuning op maat om jouw doelen te bereiken.