Over mij

Sportdocent
Orthopedagoog
Trainer en coach
Vader en surfer

In het kort

Hallo, ik ben Jordy.

Ik ben de oprichter van iFamily. Mijn passie ligt op het gebied van training en coaching voor de hulpverlening, het onderwijs en bedrijfsleven.

Ik geloof in een psychofysieke benadering, waarbij ervaringsleren en het doen van (fysieke) oefeningen centraal staan. Mijn specialiteit ligt in het geven van teamtrainingen en individuele coachtrajecten op het gebied van mentale veerkracht, assertiviteit en communicatie.

Ik heb een achtergrond in het bewegingsonderwijs en als orthopedagoog in de hulpverlening. Ik ben er om mensen te ondersteunen op hun pad van zelfontwikkeling.

Ik ben nieuwsgierig naar de verhalen van mensen, ben empathisch en in staat om af te stemmen op mijn omgeving. Ik sta graag voor groepen en heb ruime ervaring met het presenteren voor groepen. Momenteel ben ik mij verder aan het ontwikkelen als projectleider en -manager.

Ik houd van surfen en ben graag in het water en in de buitenlucht. Het is één van mijn manieren om te ontstressen en fysiek en mentaal in balans te blijven.

15
Jaar ervaring in coaching en training