Gezin

Ouderschap is een ingewikkelde taak vol dilemma’s en lastige situaties. Het vergt aandacht, energie, tijd en samenwerking. Veel ouders werken daarnaast om het steeds duurder wordende leven te kunnen bekostigen. Het is belangrijk dat ouders ondanks deze drukte toch in verbinding blijven met zichzelf en hun kinderen.

“iFamily vindt dat mens-zijn minstens zo belangrijk is als ouder-zijn. Want zorgen voor jezelf is ook zorgen voor je kind.”

Kinderen hebben de lastige taak om op te groeien tot autonome en zelfbewuste volwassenen. Het gezin is in dit proces de belangrijkste schakel. Het biedt enerzijds een veilige en vertrouwde omgeving en anderzijds is het een springplank naar zelfstandigheid.

Aanbod

 • Rots en Water ambulante gezinscoaching: coaching en training bij jullie thuis;
 • Rots en Water gezinstraining in groep.

Heeft u interesse in deze RW training? Neem dan contact met ons op .

Intakeformulier

Start u binnenkort met een training of gezinsbegeleiding? Download dan hier het intakeformulier en stuur deze terug per email.

iFamily ondersteunt ouders in de opvoeding van hun kinderen

 • Het is fijn om met rots en water bezig te zijn, het is eenvoudig, duidelijk, altijd toepasbaar en het werkt!

  Monique

  Ouder

 • De Rots en Water-trainingen zijn zeer goed: spelenderwijs, helder en inzichtelijk, grensverleggend en met behoud van autonomie. Ons kind is er minder op gericht om leuk gevonden te worden door andere kinderen in de klas. Ze durft meer zichzelf te zijn. (…) Jordy zijn aanpak is no-nonsens en positief motiverend.

  Marloes

  Ouder

 • Jordy geeft tijdens coaching duidelijke uitleg en oefeningen. Zijn rust en stevigheid geeft mij de durf om te veranderen en het vertrouwen dat ik mijn doelen kan halen.

  Amy

  Jongere

 • De kwaliteit van de training is goed. Er is veel variatie en er wordt tijd genomen om de oefeningen uit te leggen. Jordy is enthousiast, duidelijk en gaat op een zeer laag drempelige manier met kinderen om. Onze zoon heeft dit als zeer prettig ervaren.

  Marieke

  Ouder

 • Wij merken dan ons kind de laatste tijd minder ‘in de knoop zit’ en meer zichzelf durft te zijn.

  Jan

  Ouder

 • Mijn kind vindt de Rots en Water-training vooral heel fijn. Ze heeft ook buiten de training regelmatig door wanneer ze als rots of water is! Ook is ze in de klas veel zelfverzekerder geworden.

  Ester

  Ouder

 • De training was van hoge kwaliteit. De kinderen keken iedere vrijdag er naar uit om naar de les te gaan. Jordy heeft een talent om kinderen te helpen hun energie te sturen in deelname in leuke groepsoefeningen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

  Daniëlle

  Ouder